Julen är över

27 12 2009

Julen är över och jag tycker det är skönt. I tre dagar har matte o husse haft gäster. Inte nog med att de har varit upptagna med gästerna när de är här. Innan har de knappt haft tid med mig heller. Det har varit matlagning och lite städning, dukning osv.

På julaftonen var det julklappsutdelning, även jag fick julklappar. Det ena packetet luktade väldigt gott, det var skinka och köttbullar. I den andra fanns en stor fin dyna till mig, vackert rödrutig och mjuk o skön. Första natten fick jag knölat till den, sen la jag mig o sov jättegott. Matte kunde knappt sova sa hon. Hon påstår att jag snarkade så taket lyfte sig.

Jag har fått snabba promenader, inte för det. Vädret har ju inte varit så kul. Fast det var mysigt med snön som kom. Synd den inte fick vara kvar. Det är så roligt när husse kastar snöbollar.

En fördel med gäster och god mat är att jag får alltid en massa god mat jag också. Kalkon, skinka, köttbullar, lax det är inget hejd på allt det goa.

Skönt när vi  är själva för då tar jag soffan. När jag inte är för stel i mina leder. Det här vädret har ställt till den, jag har inte kunnat hoppa upp i soffan, men nu idag kom jag upp.

Soffan för mig själv


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: