Woffar = Twittrar

26 01 2010

Nu blir det WOFFAR, dvs mänskligt s k Twitter. Det blir woffar för ett par dagar. Eftersom jag inte haft tid att sitta här o tassa.Hittat en pinneHusse skottar snö

Vi kan börja med att husse skotta snö på altanen en dag, solen sken. Det var så skönt att matte o husse tog en kopp kaffe på altanen. Själv roade jag mig med att leta pinnar under snön. Man kör ner nosen i snön å sen går man framåt som en plog.

Sen jobbade husse i helgen så matte o jag tog en långpromenad över åker o äng ner till havet. Människor är knepiga, de körde moped på isen. Nästan ända ut till Balgö. Matte vågade sig inte ut på isen. Trots det var massor som åkte skridskor.

I går gick vi en annan promenad matte o jag. Vi gick till Tången sen över åkrarna till vår lilla halvö och hem. Men det var så isande kallt. Nästan 15 minusgrader. Mattes fingrar höll på frysa bort. Själv var jag nöjd med mitt täcke. Tänk vilken skillnad det är på oss, hundar och människor. De byltar på sig massa kläder o ser ut som michelingubbar eller eskimåer. Men vi, vi hundar, vi behöver inget alls att ta på oss. Fast jag skall vara ärlig, jag kryper gärna in med huvudet i mitt täcke när matte kommer med det. Men vi har inga skor,  halsdukar osv. Skönt slippa alla kläder. Åh, jag vet, matte är jätteglad när det blir varmt o hon slipper alla halsdukar, mössor, vantar mm.

Massage och pälsvård

Kan man ha det bättre?

När vi kom hem, fick jag nåt jag gillar. Ett varmt bad, schamponerad och masserad. Därefter låg jag på bänken och blev borstad och fönad. Somvanligt somnade jag under behandlingen. Kan man ha det bättre?

Öronen fönas

Öronen fönas


Åtgärder

Information

2 responses

27 01 2010
Axel & matte

vad härligt du värkar ha haft det james. Vi väntar bara på det inkomna snö ovädret det pratas om.

27 01 2010
Monica Grandin Högberg

Hej det har brjat yra lite nu. Min son kr inte till skolan i Halmstad idag fr de varnar fr att ge sig ut…… Visst det hrligt med sn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: