Woff, det var länge sedan

4 06 2010

Kom igen nu, så sparkar vi lite boll!

Man skulle nästan kunna säga Ggrrrrrrr! Jag har inte haft tid skriva. Just nu letar matte i sin telefon efter bra bilder på mig. Vadå? Bra bilder? Alla bilder är väl bra på mig! Hur som helst nu är matte och husse hemma igen efter sin långresa. Det gjorde inte så mycket att de var borta, jag hade det såååååååå bra hos min tjej Siri. När lillmatte hämtade  mig, så ylade Siri när jag gick. Men helgen efter kom hon hit till mig och vi kunde springa ute i trädgården.Paus!

Nu är vinter slut också, det tog tid i år. Fast matte tyckte det var bra. För det var ljust och fint ute MEN sedan drog jag inte in så mycket grus och smuts. Fast när jag kunde springa runt i trädgården efter regnet blev hon inte glad. För jag hade grävt upp en sten, då blir man smutsig. Det betydde badkaret för mig. Helt OK, rätt skönt faktiskt.

Idag gick matte och jag till havet. Vi såg en häger som satt och kollade in oss. Den satt bara en liten bit ut i vattnet. Sen kom en massa kvigor klafsande i vattenbrynet. En and satt på en sten och hade sina telningar simmandes pipande runt henne. Nu på kvällspromenaden var det en tofsvipa som anföll oss – på riktigt! Vi gick på cykelbanan när den flög runt, runt oss sedan dök den ner nästan på oss. Matte sa att förmodligen har den ungar i närheten.En underbar morgon!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: