Skogspromenader WOW!

5 12 2010

Nu jobbar matte hemifrån. Vi brukar äta frukost och sedan går vi upp till skogen. Det är nyttigt för mig säger veterinären. Jag skall använda alla muskerna. Just nu mår jag ganska bra. Jag har mitt Back & Track täcke på mig och får min medicin. Det känns bra.

I skogen finns så många dofter av olika djur, matte  och jag finner ofta nya stigar. Förra veckan var Siri med i skogen tillsammans med sin matte.

Men en tråkig sak har hänt. En annan hund har försvunnit. Han är 12 år och har svårt att gå. En kväll när han gjorde toalettbesök fick han doften av något, en löptik eller rådjur. Det var den kallaste natten, hans matte o husse letade hela natten. Matte o jag vi försökte kolla omgivningarna när vi tog vår morgonpromenad i -11 grader o blåst. Men ingen hund. Nu har snart en vecka gått. Jag undrar vad som hänt? Kanske lagt sig någonstans under en gran eller hittat någon öppen ladugård.

Detta är sorgligt. Varje promenad vi gör nu så tittar vi oss omkring. Men hoppet känns mindre för varje dag att finna honom


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: