Gott Nytt Woff woff Årrrrr!

1 01 2011

Som matte säger – tiden går fort, för fort! December gick fort. Det blev kallt, ner till -20 grader. Matte tog på mig Back & Track täcket. Sen ytterkläder på det när vi gick ut. Det var härliga promenader i skogen och ner till havet. Sen kom julen. Matte var helt knas när det gällde granen. N’ästan så att hon åkte till Rusta och köpte en vit plastgran. Men det löste sig. Fast hon nästan ramla in i granen när hon satte upp toppstjärnan. Julklapp fick jag av henne också, sådana där goda ”pinnar” bra för tänderna. Jag letade minsan upp packetet själv under granen.

Sedan bar det av till Slöinge Djursjukhuset och Kristina. Hon tittade på mitt ögonlock, men det är en liten tumör som inte gör något och det var bra. 

Nyår! YYYyyyllllllande! Hatar nyår och alla raketer o smällare. I år jobbade husse. Matte åkte till en väninna och jag blev ensam. Men hon satte på radion högt, Sedan tände hon lampor i alla rum. Dessutom fick jag ett piller, en kapsel – den skulle göra så att jag inte blev så orolig och mådde så dåligt.

Jag ville INTE gå ut i trädgården o kissa. När matte gått lade jag mig längst in i dressingroom. Jag ville inte ut senare på kvällen, eller när det blivit nytt år heller. Men sedan första nyårsdagen gick matte o jag en härlig promenad i skogen – Middagspromenad. Vi sov länge, för husse hade hållit oss vakna med sitt snarkande. Till och med högre snarkningar än mig – sa matte!

Ja, nu är det nytt år och vi ser fram mot en härlig tid, vintern vit och lagom kall. En underbar grön och skön vår.

Woof, woof, WOOF


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: