Svart som ett troll – woouff woouff

3 03 2011

Ja, det är vad matte säger att jag är – SVART SOM ETT TROLL!

Det beror på att hon kan inte bada mig nu. De är därför jag är så svart. Det är alltså inte mitt fel, så det så! Min annars vita päls är gråsvart. Tassarna är verkligen svarta. Att hon inte kan bada mig beror på att vi inte har något badkar inte heller någon dusch. De river hela gamla badrummen, rivit en vägg och gör ett STORT badrum med både dusch och badkar och tvättstugedel. Matte är jätteglad. Tja det är husse också. Matte är glad för allt, Husse tänker nog mest på badkaret!

En dag tog hon fram en flaska med spray för mjuk, glänsande päls utan statisk elektricitet. Hon spray mig och gnugga pälsen sedan borsta o kamma hon mig. Nog blev jag bättre än innan och dessutom luktade det ganska gott.

Matte har nu sagt, att så snart duschen är på plats skall hon och jag in i den. Hon skall ha bikini på sig och jag min päls. Och den skall hon tvätta, borsta och kamma så den blir glänsande len och lyser vit. Japp då får de andra se upp när jag kommer glidande fram på gatan. Snyggaste kille i stan!

Wroouff


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: