Slöinge djursjukhus sedan SIA glass!

3 07 2011

Matte badade mig idag. Sen blev jag dålig. Matte hade svårt lyfta mig ur badkaret, jag kunde inte ställa mig upp. Sedan låg nästan livlös på bänken när matte skulle ha pälsvård på mig. Jag brukar inte tycka om när de kammar bakdelen på ryggen eller bakbenen, än värre svansen. Men svansen var som ett snöre/rep sa matte. Vadå? Kalla min svans för ett rep. Men hon menade att svansen var lealös. I över en timma låg jag där, andades jättetungt och ibland nästan inte alls. Jag visade matte ögonvitorna – det tyckte hon inte om.

Sen kom lillmatte Toria och körde oss till Slöinge Djursjukhus. Asta, kompisen fick stanna hemma. Efter ett tag blev jag pigg och det var lång kö. På jouren fanns bara en veterinär och en assistent, söndag! Då tyckte matte vi åker hem och kommer hit en annan dag. BRA, tyckte jag och vifta på svansen och gick ut i värmen.

Vi körde bara rakt över vägen. Där tillverkar de SIA glass. Matte o Toria gick in och kom ut med varsin stor påse SIA glass. Hallonstrut med lakris hade de köpt, ny för i år. Jag fick halva mattes glass! Men inte lakrisen den skulle hon ha själv.

James Bond får glass!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: