Pust, flås varmt!

5 07 2011

Idag gick Asta och jag skogspromenad med Matte. Det var skönt i skogen! Fullt av blåbär sa matte! Sedan när vi kom hem så kom Toria o hämtade matte o mig. Slöinge djursjukhus idag igen!!!!!!

Vi kom in fort till Kristina Vidmark, som lyssnade och upptäckte att jag fått blåsljud på hjärtat nu. Hon ville ha röntgenbilder på mitt hjärta och min mage. De första röntgenplåtarna var väl ok, men sedan skulle jag ligga på rygg och de skulle sträcka ut mig. AJAJAJAJAJ jag skrek när veterinärsassistenten drog i mina  höfter och bakben. Matte sa till henne att jag har ont i höfter o rygg. Men hon var tvungen dra ut mig så jag blev som en lång tarm. AAAAAJJJJJJJJJ! Jag skrämde henne nog när jag skrek!

Mitt hjärta var bara lite större än normalt. Magen var okey. Så jag skall bara ta det lugnt. Kristina skrev ut mina mediciner för höft och rygg, sedan åkte vi till SIA Glass igen. Och jag åt upp halva mattes ”Hallon- o saltlakris” glasstrut. DEt var gott! När vi kom till Varberg fick jag vara på Toria´s innergård i 2 timmar för matte skulle göra sig fin i håret!  Sen äntligen kom vi hem, jag kunde springa o dricka vatten i dammen och vila inne i svalkan.

Pust, flås vilken dag!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: