Gott Nytt 2012 på er alla!!!

3 01 2012

Wow, woff woff woff – Nytt År!

Fortfarande nästan som vår ute. Firade nyåret några mil från staden. För, som matte sa: du skall slippa alla smällare och raketer!

Tack, snälla matte och husse! Så vi åkte till Kungsäter och installerade oss. Matte o husse fixade med maten. Sedan kom SIRI med sin husse och matte. Hon är min lilla ögonsten. Vi hade en lugn och skön nyårshelg med god mat som vi fick. Det är en jobbig trappa till andra våningen och sovrummet, så matte eller husse får alltid bära mig. De är rädda jag skall ramla i trappan, framförallt när man går ner. HM, jag kan, kunde gå i trappor förr. Men skall man snart fylla 12 år och har gjort en stor operation i ryggen och nu fått dåliga eller nästan inga muskler så – man får ta hjälpen!

Även julen var lugn och skön, bara ”barnen” hemma. Asta kom hit några dagar innan jul, hennes husse hämtade inte henne innan julaftonen.

Jag fick givetvis en julklapp som MUMS MUMS – luktade gott. Jag sökte bland alla paketen innan jag hittade den. Snäll tomte som varit här. Husse jobbade på Annandagen, då gjorde matte och jag en skön promenad i skogen. Sen, varje gång vi kommer hem, vägrar jag gå in genom dörren. Nähä, jag skall till trädgården. Där ligger min favaoritpinne. Den letar jag upp, Ställer mig över den och skäller tills matte kommer. Då säger hon alltid: varför skäller du på pinnen, den flyttar inte på sig för det!. Nähä, men du kanske kastar den då, tänker jag. Och det gör hon.

2012 började i alla fall bra, Nyårsdagen åkte vi hem igen och hade en skön slappardag. Matte nös o nös, förkyld! Vilken början på året!

WOFF WOFF WOFF PÅ ER ALLA!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: