Vinter – slippa klafsa i vattenpölar

6 02 2012

Woff, jag gillar snön! Jag gillar frost!

Tänk slippa plaska runt i vattenpölar, bli lerig om tassarna, hela magen full med grus, Bläää! Nej tacka vet jag frost! Då kan man vara ute och slippa gå i duschen varje gång man kommer in. För matte lyfter ner mig i badkaret och spolar oftast mig när jag är smutsig. För annars har hon grustag inomhus både här o där säger hon 😉 Men jag får erkänna det är skönt bli ren. Fast nu, sedan i somras blir jag trött när hon duschar mig. Jag orkar inte stå så länge. jag vill sätta mig ner. Fast då klagar matte att det är svårt skölja av magen. Hm, grrmmrufff – tror hon har rätt! Som hon säger: du börjar bli gammal lilla gossen! Lilla o lilla, jag är rätt stor faktiskt.

Men om ett par dagar fyller jag 12 år!  Alltså 12 år,  det innebär att jag en respektabel äldre herre numera och ingen liten kille! Jag får också mer godsaker och pyssel numera. Så lite bortskämd har jag blivit – och vadå? Det är väl helt ok när man är 12 år.

Varje gång vi varit på promenad matte o jag, vill jag till trädgården och så skall hon kasta pinnen åt mig. Jag ”springer” och hämtar den, hon kastar osv osv osv. Tills matte tröttnar! Inte jag inte! Men de sista veckorna har matte inte gått på promenader med mig (jo ett par små), inte kastat pinnen, inte heller har hon duschat mig. Promenaderna har husse gjort, duschen stod Toria för. Matte har nämligen gjort en stor operation i magen. Men nu börjar hon bli bättre, så i dag kastade hon pinnen åt mig

WOFF Woff Woff – glädjeskall!

Lycka är en pinne


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: