Vintern tar slut Woouff!

29 02 2012

Idag är det skottårsdagen sa matte, umumum! Vadå? Ska de skjutas nu, var skall de skjuta? Jag tycker inte om när det skjuts raketer, smällare o kanonskott! Grrrrr! Jag får ont i hela kroppen! VADÅ? Inte skjuta skott? Får människotjejerna fria till sina killar? Wow, skönt! inga skott!

Vi går stillsamma promenader, matte, husse och jag. Jag har det rätt lyxigt – jag väljer hur långs vi skall gå och vilken väg vi skall gå. Vill jag inte gå dit de vill, så vänder jag mig om och drar åt andra hållet. OCH, då följer de mig!!!!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag tycker det är skönt med korta promenader och långa sovstunder. Men på äldre dar behöver jag även ut mitt i natten och kissa! Tidigare var det matte som gick upp varje natt. Husse hörde inte mina små woff, woff. Men när matte hade opererat magen och hade svårt komma ur sängen. Då blev det husse som gick upp. Först  hörde han inte mina woff, men när jag tog i till WOFF WOFF, då kom han genast. Numera hör har de små woffen.

Jag tycker det är trist med detta blöta väder, alltså vägar, skogsstigar, ja överallt är det blött och grusigt. Jag får jättemycket grus i pälsen. Får ligga och torka så det ramlar ut pälsen och matte kan soppa upp det. Men det blir vår nu och jag tycker det är så roligt få matte o husse att kasta pinnen åt mig i trädgården. Då blir jag lycklig!

WOFF WOFF WAFF WAFF!!!!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: