Till minne av James Bond

27 07 2012

Som matte till James Bond skriver jag de sista raderna i hans blogg. Idag, fredagen den 27 juli 2012 fick James somna in. Vi har väntat, kanske för länge med beslutet. Men nu var det dags. Han låg på vår altan, solen lyste och det var så fint. Han fick sina tre sprutor. Jag tror han var lycklig och tyckte det var skönt. Han har haft det jobbigt det sista. Inte ätit, bara sovit, ramlat omkull. Men kämpat för att få vara med oss, sin flock.

Det var hårt och det var jobbigt, se vår älskade James lämna oss. Fast han finns alltid kvar i hjärtat och minnet. James har alltid varit en speciell liten kille. Alltid charmat alla och varit snäll mot alla. Aldrig han gjort någon illa. Jag kommer sakna hans varma goa ”pussar” och hans varma fina blick. Hans ögon var hans själ. Där såg jag idag han var lycklig. Jag blev glad även om det var en sorgens dag. James kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan.

Nu har han lämnat oss, får förhoppningsvis sällskap av Sessan o mormor på en blommande äng, där de kan leka och njuta av livet på den sidan. På den vackra djurkykrkogården i Vare är James begravd jämte Sessan. Tillsammans med många andra hundar, katter och andra husdjur har han fått sin sista vila. Nu leker de på ängen tillsammans allihopa.

Älskade James, du har lämnat oss, men du finns kvar, vi kommer aldrig att glömma dig.

James Bond, vår älskade pojke!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: